QS8-S Anti-Spark stik – 8mm

QS8-S Anti-Spark stik – 8mm

65,00 kr.

QS8-S stik medfølger både han og hun. De bliver typisk brugt til batterier eller applikationer, hvor strømstyrken er stor. Kan holde op til 110A, Man anbefaler, at der bruges et 10AWG til 6AWG silicone ledning, til disse type stik, husk dog tykke ledninger.

Availability: Kun 1 tilbage på lager

Varenummer: 00613 Produktkategorier: , , , Mærker: ,

Yderligere produktinfo

Et sæt af QS8-S stik medfølger et han og et hun stik. Stikket bruges primært som batteristik, da det kan tåle fra 130-200A max, men det kan også bruges ved mange andre situationer.

QS8-S er et stik, med 8mm Guldstik og Anti-Spark. Det betyder, at stikket ikke vil gniste, når du tilslutter det til f.eks et batteri.

Sammenlignet med et EC5 stik, kan QS8-S stikkene kan afgive en mere vedvarende strøm, uden at blive for varme og uden at det påvirker selve ydelsen ,( Man anbefaler, at der bruges et 10AWG til 6AWG silicone ledning, til disse typer stik.)

Polerne ses på siden af stikket, hvilket gør det svært at lodde forkert. Stikket er nemt at adskille fra hinanden, når batteriet f.eks skal oplades eller skiftes ud. Husk tykke ledninger, som kan holde til den strømstyrke der anvendes.

Materiale: Nylon og guldbelagt messing ledere

Antal: Et sæt

Farve: Sort

Ampere: 130A – 200A

Max temperatur: 30 – 200 ° C

Guldstik: 8mm

 

Weight 0,0044 kg

Lignende produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.