Previous slide
Next slide
Filter by price
Filtrer efter

Batterier til solceller

Her kan du se vores udvalg af batterier, til super gode priser!

Solceller er populært som aldrig før – og det er med god grund. Som indehaver af solceller kan du nemlig glæde dig over al den billige energi, du kan benytte i husholdningen fra solcellerne. Det er både en grøn og økonomisk løsning, som kommer dig og miljøet til gode. Her på siden har vi samlet vores udvalg af batteripakker til solceller.

nøgleord

Ampere

Funktioner

Køn

  • Batterier

    Sinopoly 3.2V 100Ah Lifepo4 Batteri

    Original price was: 449,00 kr..Current price is: 399,00 kr.. Add to cart

Effektiv lagring af solenergi

De fleste vil måske mene, at solen skinner lidt for sjældent her i Danmark – og er det så overhovedet værd at investere i solceller? Investeringen er bestemt det værd, da solceller også kan producere strøm, selvom der ikke er skyfrit og fuld solskin. Det kan en batteripakke til solceller hjælpe dig med, da de moderne batterier er yderst effektive, når det kommer til at gemme den energi, dine solceller producerer i løbet af dagen. 

Her Hos Batteri-Energi finder du de specielle deep cycle batterier, som er velegnet til brug i forbindelse med et solcelleanlæg. Disse kan nemlig tåle mange op- og afladninger, og de kan holde til at blive afladt helt. 

En batteripakke bestående af eksempelvis 12v batterier til solceller er således en essentiel del af at udnytte dine solceller samt solens energi optimalt, og en batteripakke til solceller er derfor en god investering, da batterier sikrer dig billig strøm, selvom solen er holdt op med at skinne. 

Hvor stor en batteripakke til solceller skal du bruge? 

Når du skal sammensætte en batteripakke til solceller, er det vigtigt at tænke over, hvor stort dit solcelleanlæg er, og hvad dine behov er. Det er din batteripakke til solceller, der afgør, hvor mange dage du kan have strøm, når solen er holdt op med at skinne. I sommerhalvåret er det som udgangspunkt nok at have batterikapacitet til to døgn uden solskin. 

 

Hvis du tager udgangspunkt i behovet om at have strøm til to døgn uden sol, skal du bruge 250aH batterikapacitet pr. 1000 watt, som du bruger i din bolig i løbet af ét døgn. Lyder det kompliceret? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan vejlede dig i forbindelse med dit køb. 

Køb de bedste batterier til solceller i dag  

Her hos Batteri-Energi finder du altid et stort udvalg af de bedste batterier til solceller, som du kan bruge til at lagre den grønne strøm. Vi forhandler alle de velkendte batterityper som eksempelvis lithiumbatterier til solceller såsom LiFePO4 og mange andre. Har du spørgsmål til vores batterier eller brug for vejledning, så kontakt os endelig på tlf. +45 69 14 20 30 eller skriv en mail til kontakt@batteri-energi.dk for at få vores professionelle hjælp.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.