Previous slide
Next slide
Filter by price
Filtrer efter

AA batterier

Et batteri AA er den mest benyttede type af batterier, da de bruges i mange produkter i hverdagen, heriblandt kameraer, vækkeure, fjernbetjeninger, lommelygter med flere. Vores AA batterier kommer i modellen LR06, og vores batterier kommer fra PKCELL, som er en anerkendt producent af batterier AA. Med et genopladeligt AA batteri kan du skåne miljøet og gøre hverdagen nemmere. Se vores udvalg af de funktionelle batterier AA her på siden.

nøgleord

Ampere

Funktioner

Køn

Genopladelige AA batterier til den nemme hverdag

Batterier AA er næsten uundværlige i den moderne hverdag. Mange apparater bruger AA batterier for at fungere, og det kan derfor godt betale sig at købe genopladelige AA batterier. På denne måde kan du skåne miljøet – og desuden sparer du dig selv for en tur i indkøbscentret eller på webshoppen.

Hvad koster et AA batteri?

Hos Batteri-Energi kan du finde AA batterier i pakker af 2 stk. eller 4 stk, og du kan vælge mellem alkaline og lithium samt mellem engags-AA batterier og genopladelige AA batterier.

De billigste AA batterier koster 12 kr. for 2 stk. alkaline AA batterier. De dyreste AA batterier koster 68 kr. for 4 stk. genopladelige AA batterier.

Hvilke AA batterier holder længst?

Der er forskel på, hvor gode AA batterier er til at holde på energien. Hos Batteri-Energi har vi batterier AA fra PKCELL, som er en anerkendt producent. Kvaliteten er helt i top, og disse AA batterier har en lang levetid.

Du kan med fordel købe genopladelige AA lithium batterier, hvor du kan genoplade batterierne gang på gang og dermed forlænge levetiden yderligere. Desuden er genopladelige AA lithium batterier gode til at modstå kulde, og de er derfor meget anvendelige til udendørs brug.

Hvor mange volt i AA batteri?

Generelt har batterier AA en spænding på 1,2 volt. De produkter og apparater, der oftest er beregnet til AA batterier, bruger i gennemsnit mellem 0,9 og 1,5 volt.

Find dit batteri AA eller genopladeligt AA batteri online hos Batteri-Energi

Hos Batteri-Energi har vi et godt udvalg af de funktionelle AA batterier, som du kan bruge til et væld af elektriske produkter i din hverdag. Vores batterier AA kommer i forskellige udgaver, og du kan med fordel vælge et genopladeligt AA lithium batteri med omtanke for miljø og økonomi.

Har du spørgsmål til vores batterier AA eller andet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på mail KONTAKT@BATTERI-ENERGI.DK eller telefon +45 6914 2030.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.