DanishEnglish

Renovering

Renovering af elcykelbatterier

Det er ingen hemmelighed, at en elcykel lynhurtigt bliver din tro følgesvend i hverdagen. Derfor er det selvfølgelig også noget, der påvirker hverdagen, når elcyklens batteri er ved at være slidt eller er helt defekt. Batteriet skal selvfølgelig renoveres, og det kan du trygt få gjort her hos Batteri Energi i Jylland.

Har du en batteripakke, som ikke virker som den burde? Så er vi behjælpelige med reparation af batteriet til din elcykel. Vi kører en test på batteripakken for at analysere batteriets fejl og mangler og klargør problemet. Herefter estimerer vi en pris til dig for reparation af batteripakken. Der kan være flere grunde til, at en batteripakke fejler – lige fra problematikker med BMS (Battery Management System) til battericellerne.

Ofte kan du med fordel få monteret nye battericeller i dit gamle batteri i stedet for at købe et helt nyt. Det er en stor fordel for dig at få lavet en batterirenovering på din elcykel, da du kan spare mange penge på netop at vælge en reparation. Derudover kan du oftest få opgraderet dit batteri med battericeller, der er endnu bedre og stærkere end dit nuværende batteri. Du får derfor en endnu bedre trækkraft og længere rækkevidde på din elcykel, så du igen kan komme ud på en lang tur på din cykel og nyde den hurtige fart.

Udover renovering af elcykelbatterier, så udfører vi hos Batteri Energi også renovering af batterier til kabinescooters.

Vil du også have din elcykel eller kabinescooter tilbage i fuldt flor? Så giv dit batteri nyt liv med en renovering hos Batteri-Energi. 

Vi tilbyder renovering af batteripakker, som ikke virker eller køre alt for få kilometer.

Følg disse simple trin:

  1. Kontakt os
  2. Send batteriet til os
  3. Modtag pristilbud fra os
  4. Tak ja eller nej

Har du en batteripakke, som ikke virker som den burde? Vi kan kører en test på batteripakken, for at analysere batteriets fejl og mangler. For herefter at estimere en pris for reparation af pakken. Der kan være mange grunde til en batteripakke fejler, lige fra BMS (Battery Management System) til batteri celler.

El-Cykel 24V batterier

Kapacitet Pris
9,60 Ah 1.700 ,-
12,80 Ah 2.300 ,-
14,00 Ah 2.750 ,-
17,50 Ah 3.200 ,-
21,00 Ah 3.600 ,-

El-Cykel 36V batterier

Kapacitet Pris
9,60 Ah 1.900 ,-
12,8 Ah 2.600 ,-
14,00 Ah 2.950 ,-
17,50 Ah 3.350 ,-
21,00 Ah 4.200 ,-

Priser på ydelser

Ydelser Pris
Udskiftning af BMS (Elektronik) 800 ,-
Udskiftning af BMS ved renovering af celler 400 ,-
Udskiftning af oplader port 200 ,-
Test / Diagnose af batteri 250 ,-

Alle priser er inklusiv moms.
Priserne er vejledende. 

Send din batteripakke:

Du kan sende din batteripakke til os gratis med linket herunder: 

Følg vejledningen på vores label portal herover.

GRATIS FRAGT 

Aflevere din batteripakke:

Du kan let og nemt aflevere din batteripakke på vores værksted i Risskov. Du kan indlevevere dit batteri hos os alle hverdage mellem 11:00 og 17:00.
Adresse: 
Batteri Energi ApS
Stokagervej 6E ST TH
8240 Risskov

Garanti og reklamation

Vi yder en 2 års garanti på vores renoveringer, da vi kun bruger de bedste batterier til reparation af din batteripakke. 

Du kan læse nærmere omkring vores garanti og reklamation her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.