Previous slide
Next slide
Filter by price

Knapcelle batterier

Knapcellebatterier er næsten uundværlige i hverdagen, da de bruges i et væld af produkter. Du bruger sandsynligvis et knapcellebatteri i dit kamera, ur, legetøj, fjernbetjeninger og meget andet. Du kan finde batterierne i forskellige størrelser, der passer præcis til dit produkt, heriblandt et knapcellebatteri 2450. Se vores udvalg af de brugbare og alsidige batterier her på siden og find den knapcelle, du leder efter.

nøgleord

Ampere

Funktioner

Køn

 • Batterier

  PKCELL 23A 12V alkaliske batteri

  8,95 kr.45,00 kr. Select options
 • Batterier

  PKCELL 27A 12V alkaliske batteri

  6,95 kr.35,00 kr. Select options

Er der forskel på knapcelle batterier?

Der er forskel på knapcellebatterier, og før du køber et knapcellebatteri, er det vigtigt, at du overvejer følgende egenskaber:

 • Har du brug for et alkaline-knapcellebatteri eller et lithium-batteri? Der er fordele og ulemper ved både alkaliske knapceller og lithium knapcellebatterier. Læs mere om forskellen længere nede på denne side.
 • Hvor stor skal spændingen på dit knapcellebatteri være? Du kan finde et knapcellebatteri med både 1,5V og 3V alt efter dit behov. 
 • Hvor stor diameter skal dit knapcellebatteri have? Der findes mange forskellige størrelser af knapcellebatterier. Et af de mest anvendte er et knapcellebatteri 2450.

Hvilke Knapcelle batterier er bedst?

Hovedsagligt findes der alkaliske knapcellebatterier og lithium knapcellebatterier, og der er fordele og ulemper ved begge typer af knapcellebatterier. Dan dig et overblik her: 

 • Alkaliske knapcellebatterier indeholder ingen tungmetaller, og de forurener derfor ikke jord og grundvand. Desuden er der ingen fare for, at alkaliske knapcellebatterier eksploderer på lossepladsen. Et alkalisk knapcellebatteri giver et ensartet, højt energiniveau. 

Alkaliske knapcellebatterier er billigere end lithiumbatterier. 

 • Lithium knapcellebatterier har en lang levetid og er derfor brugbare til produkter, hvor du ikke ønsker at skifte batteri ofte. Det geniale ved lithium knapcellebatterier er, at de kan holde til meget lave temperaturer, og du kan derfor med fordel anvende et lithium knapcellebatteri udendørs. 

Lithium knapcellebatterier er lettere end alkaliske knapcellebatterier.

Hvor kan man købe Knapcelle batterier?

Du kan købe knapcellebatterier hos Batteri-Energi i mange forskellige størrelser, spændinger, typer og prisklasser. Når du køber et knapcellebatteri hos os, er du sikker på at få en knapcelle til en konkurrencedygtig pris og i god kvalitet. 

Find dit knapecellebatteri online hos Batteri-Energi

Hos Batteri-Energi har vi et godt udvalg af de alsidige knapcellebatterier, som du kan bruge til et væld af elektriske produkter i din hverdag. Vores knapcellebatterier kommer i forskellige udgaver, størrelser og spændinger, heriblandt et knapecellebatteri 2450.

Har du spørgsmål til vores knapceller eller andet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på mail KONTAKT@BATTERI-ENERGI.DK eller telefon +45 6914 2030.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.