Previous slide
Next slide
Filter by price
Filtrer efter

AAA batterier

AAA batterier er stort set uundværlige i hverdagen og bruges til blandt andet kameraer, vækkeure, fjernbetjeninger, lommelygter med mere. Vores AAA batterier kommer i modellen LR03, og batterierne kommer fra PKCELL, som er en anerkendt producent af AAA batterier til en god pris. Med et genopladeligt AAA batteri kan du skåne miljøet og gøre hverdagen lettere. Se vores udvalg af de funktionelle AAA batterier her på siden.

nøgleord

Ampere

Funktioner

Køn

Hvad er et AAA batteri?

Et AAA batterie er et af de mest anvendte typer af batterier, og de bliver brugt til blandt andet vækkeure, fjernbetjeninger, lyskæder med mere. Vores AAA batterier er lavet i alkaline, som sikrer en meget høj levetid. Hos Batteri-Energi kan du få AAA batterier til en god pris. Der findes også genopladelige AAA batterier, som er et miljørigtigt og økonomisk holdbart valg.

Er der forskel på AAA batterier?

Der er forskel på levetiden, og hvor kraftige AAA batterier er. Vores udvalg af AAA batterier er fra PKCELL, som er et solidt brand, der producerer batterier i god kvalitet. Du kan vælge genopladelige AAA batterier, hvis du ikke ønsker at købe nye batterier ofte. Med et AAA batteri i alkaline får du et holdbart batteri med lang levetid, som ikke skal skiftes ofte.

Find dit batteri AAA eller genopladeligt AAA batteri online hos Batteri-Energi

Hos Batteri-Energi har vi et godt udvalg af de funktionelle AAA batterier, som du kan bruge til et væld af elektriske produkter i din hverdag. Vores batterier AAA kommer i forskellige udgaver, og du kan med fordel vælge et genopladeligt AAA batteri med omtanke for miljø og økonomi.

Har du spørgsmål til vores batterier AAA eller andet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på mail KONTAKT@BATTERI-ENERGI.DK eller telefon +45 6914 2030.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.