Previous slide
Next slide
Filter by price

Det er måske ikke noget du går og tænker over dagligt, men en lang række af de teknologiske produkter du omgiver dig med dagligt, indeholder batterier. Det gælder blandt andet din mobiltelefon og smartwatch, og disse produkter benytter sig af lithiumbatterier.

Lithiumbatterier kommer med en lang række fordele i alle typer af produkter, og hvis du står og mangler et nyt batteri til en af dine elektriske dimser, så er et lithiumbatteri et godt valg.

Her hos Batteri-Energi finder du naturligvis et stort udvalg af forskellige lithiumbatterier som eksempelvis de populære “3v Lithium Coin Cell Battery”.

nøgleord

Ampere

Funktioner

Køn

Hvad er lithiumbatterier? 

Et lithiumbatteri er kort sagt et batteri, der bruger lithium som anode. Lithiumbatterier bruges rigtig mange steder, og de er populære valg til forskellige former for elektronik, du som forbruger benytter i din dagligdag. Dertil er lithiumbatterier også velegnede til brug som batteribank til et solcellesystem. 

Lithiumbatterier er genopladelige batterier, der har en høj energidensitet samt en lang holdbarhed. Der findes flere forskellige typer af lithiumbatterier, hvor de mest normale er Li-Ion, LiPo og LiFePo4. 

Hvilke fordele er der ved lithiumbatterier? 

Den helt store fordel ved lithiumbatterier er den høje energidensitet. Høj energidensitet betyder, at der kan opbevares meget energi på mindre plads, end andre batterityper kan tilbyde. Det er en fordel i småt forbrugerteknologi, hvor det handler om at få så meget energi ind på så lidt plads som muligt, men det er også en fordel i større batteripakker til solceller, hvor den høje energidensitet giver dig en effektiv batteripakke. 

På samme tid har lithiumbatterier en lang levetid, hvilket er praktisk i alt fra mobiltelefoner til boremaskiner. Med den lange levetid går der altså lang tid, før du behøver at skifte til nye batterier. 

Lithiumbatterier er pålidelige batterier med en høj ydeevne, og så klarer de sig godt i lave temperaturer. Faktisk kan batterierne bruges i helt ned til -40 grader, hvorfor lithiumbatterier også er brugbare udendørs om vinteren. 

Køb dine nye lithiumbatterier i dag 

Her hos Batteri-Energi finder du altid et stort udvalg af lithiumbatterier, og vi tilbyder batterierne i mange størrelser og til forskellige formål som eksempelvis de populære knapcelle-batterier, AA-batterier og store LiFePo4-lithiumbatterier til batteribanken til dine solceller.

Hvis du er i tvivl om hvilke batterier, som matcher dine behov, så kontakt os gerne på tlf. +45 69 14 20 30 eller skriv en mail til kontakt@batteri-energi.dk.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.