Previous slide
Next slide
Filter by price

Leder du efter et batteri til din campingvogn?
Når du forlader hjemmets trygge rammer for at tage på camping, siger du også farvel til strømmen i dine stikkontakter. Det betyder, at du skal have din egen strøm med hvis du skal campere på steder, hvor du ikke har adgang til en stikkontakt. Til det formål findes der heldigvis batterier til campingvogne, som du finder her på shoppen.
Alle moderne campingvogne har et batteri, som er forbundet til stikkontakter inde i vognen. Dette giver dig muligheden for at bruge strøm, som når du er hjemme. Men batteriet til din campingvogn bliver slidt over tid, og derfor er det engang imellem nødvendigt at udskifte det.
Det kan vi hjælpe dig med her hos Batteri-Energi. Her finder du et stort udvalg af camping-batterier i forskellige størrelser og forskellige typer. Disse kan eksempelvis være et camping-batteri med lithium.

kategorier

nøgleord

Ampere

Funktioner

Køn

Hvilke batterier til campingvogne findes der?

Der findes mange typer af batterier, og det gælder også inden for camping. Her er de mest normale batterier:

  • De klassiske bilbatterier: Denne batteritype er udviklet til at give en stor mængde strøm over en kort mængde tid. Dette giver en række ulemper, når du skal bruge batteriet meget hele tiden i din campingvogn. Et bilbatteri tåler eksempelvis ikke at blive kraftigt afladet, og hvis du tømmer det helt for strøm bare én gang, vil det halvere batteriets levetid. Generelt har bilbatterier ikke en særlig lang levetid som batteri til en campingvogn.
  • AGM-batterier: Denne type af batteri er et godt valg til campingvogne, da de har en lang levetid sammenlignet med eksempelvis blybatterier til bilen. AGM-batterier kan fås i deep cycle udgaver, hvilket vil sige, at de kan holde til at blive afladet mange gange. Af disse grund er AGM-batterier også gode til campingvognen med solceller på toppen, hvor du kan forvente at få 3-5 års levetid ud af batterierne.
  • Gelébatterier: Et gelébatteri er det bedste batteri inden for bly- og syrebatterier. Det skyldes blandt andet, at batterierne kan holde til at blive afladet i dybden over 3000 gange, mens batteriet også arbejder godt i koldt vejr. Disse batterier er en del dyrere, men så er du også garanteret et batteri med en lang levetid – helt op til 10 år som batteribank til solceller. 

Køb batterier til campingvogne online

Her hos Batteri-Energi finder du altid et stort udvalg af batterier til campingvogne. Køb online i dag eller ring til vores kundeservice for at få hjælp til at træffe den rette beslutning. Vi vil altid gerne vejlede dig i forbindelse med dit køb, så giv os endelig et kald på tlf. +45 69 14 20 30 eller skriv en mail til kontakt@batteri-energi.dk.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.