Batteri Renovering

Batteri renovering af elcykelbatterier

Det er ingen hemmelighed, at en elcykel lynhurtigt bliver din tro følgesvend i hverdagen. Derfor er det selvfølgelig også noget, der påvirker hverdagen, når elcyklens batteri er ved at være slidt eller er helt defekt. Batteriet skal selvfølgelig renoveres, og det kan du trygt få gjort her hos Batteri Energi i Jylland.

Har du en batteripakke, som ikke virker som den burde? Så er vi behjælpelige med reparation af batteriet til din elcykel. Vi kører en test på batteripakken for at analysere batteriets fejl og mangler og klargør problemet. Herefter estimerer vi en pris til dig for reparation af batteripakken. Der kan være flere grunde til, at en batteripakke fejler – lige fra problematikker med BMS (Battery Management System) til battericellerne.

Ofte kan du med fordel få monteret nye battericeller i dit gamle batteri i stedet for at købe et helt nyt. Det er en stor fordel for dig at få lavet en batterirenovering på din elcykel, da du kan spare mange penge på netop at vælge en reparation. Derudover kan du oftest få opgraderet dit batteri med battericeller, der er endnu bedre og stærkere end dit nuværende batteri. Du får derfor en endnu bedre trækkraft og længere rækkevidde på din elcykel, så du igen kan komme ud på en lang tur på din cykel og nyde den hurtige fart.

Udover renovering af elcykelbatterier, så udfører vi hos Batteri Energi også renovering af batterier til kabinescooters.

Vil du også have din elcykel eller kabinescooter tilbage i fuldt flor? Så giv dit batteri nyt liv med en renovering hos Batteri-Energi.

Hvor længe holder et batteri til en elcykel?

Holdbarheden på et elcykelbatteri varierer fra batteri til batteri og fra cykel til cykel. Ligesom antallet af kilometer, man kan køre på opladningerne, afhænger af kørestil, opladningstimer og andre faktorer, så er der også meget, som kan påvirke selve batteriets holdbarhed.
Omkring 1000 fulde opladninger er ikke en urimelig forventning. Men det kan også være en del mindre eller mere, og det er altså kun en tommelfingerregel. Det er med andre ord ikke usædvanligt, hvis dit batteri taber kraft efter 600 afladninger og opladninger eller holder til 1100.
Til gengæld er det ret sikkert, at et eftersyn af batteriet til elcyklen og renovering giver de bedst mulige forudsætninger for lang tid med optimal ydeevne og levetid for både batteriet og køreglæden.

Kan man reparere batteriet til en elcykel?

Ja, man kan godt reparere batteriet til en elcykel. Vi er vant til at få repareret vores cykler, når gearene, dækkene eller bremserne ikke fungerer, som de skal. Det gør sig naturligvis også gældende for de moderne elcykler, som hurtigt er blevet utroligt populære.
Batterierne på elcyklen er endnu en ting, som det godt kan betale sig at få set efter og repareret. Ved udskiftning af battericeller, renovering eller udbedringer kan cyklens ydeevne optimeres, og levetiden kan forlænges.
Hos Batteri-Energi.dk kan vi for eksempel analysere og finde konkrete fejl i batteripakker, udskifte enkeltdele som celler og ladeporte eller ordne hele elektronikken. Du kan også få nye og mere effektive battericeller. Udskiftning eller renovering af elcykelbatteriet kan give cyklen ny fart og forbedre holdbarheden.

Renovering af værktøjsbatterier

Vi renoverer også værktøjsbatterier som er ved at være for trætte eller ikke tager imod strøm længere. Det er ikke altid at det er billigere at renovere et værktøjsbatteri, af 2 grunde: De bliver masseproduceret, samt kvaliteten af cellerne fra fabrikken er typisk en del lavere end dem vi bruger. 

  • Vi bruger celler fra LG, Sony, Samsung og Panasonic til batteri renovering
  • Mulighed for opgradering
  • Top kvalitet fra start til slut 

Det mest typiske batteri vi renoverer lige for tiden er: Stiga SBT 5048

Vi tilbyder renovering af batteripakker, som ikke virker eller køre alt for få kilometer.

Følg disse simple trin:

  1. Kontakt os
  2. Send batteriet til os
  3. Modtag pristilbud fra os
  4. Tak ja eller nej

Har du en batteripakke, som ikke virker som den burde? Vi kan kører en test på batteripakken, for at analysere batteriets fejl og mangler. For herefter at estimere en pris for reparation af pakken. Der kan være mange grunde til en batteripakke fejler, lige fra BMS (Battery Management System) til batteri celler.

 

El-Cykel 24V batterier

Kapacitet Pris
9,60 Ah 1.700 ,-
12,80 Ah 2.300 ,-
14,00 Ah (Mest populær) 2.500 ,-
16,00 Ah 2.900 ,-
19,20 Ah 3.600 ,-

El-Cykel 36V batterier

Kapacitet Pris
9,60 Ah 1.900 ,-
12,80 Ah 2.600 ,-
14,00 Ah (Mest populær) 2.900 ,-
16,00 Ah 3.200 ,-
19,20 Ah 4.200 ,-

Alle priser er inklusiv moms – Priserne er vejledende.

Priser på ydelser

Ydelser Pris
Udskiftning af BMS (Elektronik) 800 ,-
Udskiftning af BMS ved renovering af celler 400 ,-
Udskiftning af oplader port 200 ,-
Test / Diagnose af batteri 250 ,-
Haste renovering (Færdigt samme dag eller dagen efter) 449 ,-

Alle priser er inklusiv moms.
Priserne er vejledende. 

Hvor lang tid tager en batteri renovering? 

Det tager os typisk 3-7 hverdage at renovere et elcykel batteri, dog kan vi have travlt op til ferier. Hvis du akut mangler dit batteri renoveret kan du betale 449 kr, så hopper du foran i køen som det næste batteri vi går igang med. Ved en haste renovering tager vi mellem 2-4 timer fra indlevering af batteriet. 

Send din batteripakke:

Du kan sende din batteripakke til os gratis med linket herunder: 

Følg vejledningen på vores label portal herover.

GRATIS FRAGT 

Aflevere din batteripakke:

Du kan let og nemt aflevere din batteripakke på vores værksted i Risskov. Du kan indlevevere dit batteri hos os alle hverdage mellem 11:00 og 17:00.
Adresse: 
Batteri Energi ApS
Stokagervej 6E ST TH
8240 Risskov

Garanti og reklamation

Vi yder en 2 års garanti på vores renoveringer, da vi kun bruger de bedste batterier til reparation af din batteripakke. 

Du kan læse nærmere omkring vores garanti og reklamation her.

Batteri renovering af elcykelbatterier

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.